Docenten

DOCENTEN

SONGWRITING EN GITAARDOCENT ALON DREESDE


Alon Dreesde (1993) is een warmhartige multi-instrumentele songwriter, muzikant en producer uit Amsterdam. Toegelaten op het conservatorium in Rotterdam als songwriter krijgt hij gerichte steun om zijn muzikaliteit verder te ontwikkelen. Doen wat hij zelf mooi vind, zonder zich te laten leiden door richtlijnen.


In 2015 komt Alon in aanraking met de dance wereld. Hij krijgt de kans om in volle stadions te spelen met de wereldhit ‘Reality’ geschreven door Janieck, uitgevoerd door Lost Frequencies. Hierdoor zijn vele samenwerkingen ontstaan.


Nu schrijft Alon voor artiesten als Lucas & Steve, Deepend, Janieck en Sophie Francis en released hij zijn geschreven nummers op Spinnin’ records en Armada.


In zijn werk streeft Alon naar catchy pop liedjes. Een melodie die je kan onthouden en de hele dag in je hoofd blijft zitten is voor hem heel belangrijk in een liedje. Daarnaast komt gevoel en overtuiging kijken.


Als een tekst niet heel sterk is maar de schrijver het wel overbrengt in zijn of haar melodie en performance , dan is het voor mij geslaagd’. Een hit heb je als je zelf tevreden bent met je liedje. Ook geeft Alon gitaarlessen!


Bij Alon leer je hoe jij ook een hit kunt scoren en hoe die moet klinken ;-) !


Wil jij ook songwritingles of gitaarles van Alon?

Alon geeft les op maandag in Almere en op dinsdag in Amsterdam.

Meld je HIER aan voor een proefles!ZANGCOACH &

SONGWRITING DOCENT SARAH -JANE


Sarah -Jane is een echte entertainer in hart en nieren. Ze heeft vele uren gemaakt op het podium. Sarah heeft onder andere als achtergrondzangeres samengewerkt met Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley. Met haar stage presence en geweldige stem heeft ze de Amsterdamse Popprijs gewonnen en is ze NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. In 2015 was Sarah op het festival Eurosonic Noorderslag 'de verrassing'.


In 2012 bracht ze haar eerste solo EP ‘Deigh & Nite’ uit en in 2014 bracht ze haar single ‘Psychedelic Love’ t waarmee zij een nominatie voor een Radio 6 Award in de wacht sleepte. Deze single bracht zij in 2015 ten gehore bij De Wereld Draait Door, waar zij een graag geziene gast is.


Waarom les van Sarah-Jane?

Sarah haar focus ligt op het creëren van echte performers. Ze is gespecialiseerd in het overwinnen van angst op het podium en delivery op het podium. Tijdens de lessen van Sarah leer je:


- Storytelling 

- Songwriting

- Performance

- Faalangst

- Overtuiging

- Stage owning (gebruik maken van je ‘speelvlak’)

- Comfort

- Tekstbeleving


Wil jij zangles of songwritingles van Sarah? Sarah geeft les in Almere op woensdag en donderdag. Meld je HIER aan voor een proefles!
ZANGCOACH &

SONGWRITING DOCENT YOUANDI


Youandi Albertzoon is een kunstzinnige artieste van gemixte afkomst geboren in Amsterdam. Tijdens haar jeugd groeide ze op met zowel vaders classic rock en funk invloeden als de engelstalige R&B en Nederlandse hiphop die ze buitenshuis met haar vriendinnen beluisterde.


Op erg jonge leeftijd had Youandi haar liefde voor zang al gevonden en begon ze al vroeg met het trainen van haar stem door het nazingen van Mariah Carrey liedjes, ze bleef door zingen tot ze de noten haalde.


In 2010 vond Youandi’s eerste ontmoeting met de studio mic plaats, dit was in een thuisstudio in Amsterdam zuid-oost. Daarna volgden er meer bezoeken in verscheidene studio’s en begon ze samen te werken met verschillende producers.


Na enkele jaren besefte Youandi dat ze carrière wilde maken als vocaliste/schrijver en begon ze in 2016 een voltijd studie aan de Herman Brood Academie, waar ze de ruimte kreeg om haar eigen style te ontwikkelen en dat verliep met succes.


Met haar impressionistische schrijfstyle begon ze met het inkleuren van easy-listening beats met future r&b en soul invloeden. In januari 2018 kwam haar debut single WY uit (geproduceerd door Yung Chale) die positief werd opgevangen door toonaangevende media zoals Ballinnn en Id-magazine. Youandi werkte voor haar debut single aan een EP en dat belooft veel goeds.


Youandi leert je om je te onderscheiden en haalt het beste uit jou als vocalist en songwriter.

Ze geeft les op dinsdag en woensdag in Almere.

Wil jij ook les van Youandi?


Meld je dan HIER aan voor een proefles!ZANGCOACH CHY-KYRIA


Chy-Kyria is een 32-jarige zangeres en van de 32 jaar dat ze leeft zingt ze nu al 23 en heeft er nog even veel plezier in als toen ze begon.


Zij doet veel optredens met live bands, op huwelijken en feesten en werkt veel samen met toffe artiesten. Alain Clark, Jocelyn Brown en Tino Martin staan bijvoorbeeld op dat lijstje.


Met de kerk als basis voor haar zang heeft ze een grote passie ontwikkeld voor het raken van mensen door middel van muziek. Zingen is niet alleen maar techniek en ademhaling, maar voor een groot deel gevoel en emotie. Zangles bij haar komt neer op technieken, solfege-leer, ademhaling en muziektheorie en ook het overbrengen van een nummer. Hoe breng je nou een boodschap over met een liedje? Daarvoor ben je bij haar aan het goede adres!


Waarom les van Chy-Kyria?

  • Gespecialiseerd in Gospel door achtergrond in de kerk;
  • Arrangeren en begeleiden van backing vocals en koren;
  • Door zelf veel te spelen (inmiddels 23 jaar) veel ervaring op elk gebied van zangeres/muzikant zijn (performance, lesgeven, studiowerk, schrijven, business, repeteren, podiumpresentatie etc);
  • Werkt met doelen voor zangleerlingen. 3 per seizoen.


Ze geeft les op dinsdag in Amsterdam en donderdag en vrijdag in Almere.

Wil jij ook les van Chy-Kyria?


Meld je dan HIER aan voor een gratis proefles!MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel: (+31) 06 18 39 19 34