Docenten

DOCENTEN

ZANGCOACH &

SONGWRITING DOCENT SARAH -JANE

 

Sarah -Jane is een echte entertainer in hart en nieren. Ze heeft vele uren gemaakt op het podium. Sarah heeft onder andere als achtergrondzangeres samengewerkt met Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley. Met haar stage presence en geweldige stem heeft ze de Amsterdamse Popprijs gewonnen en is ze NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. In 2015 was Sarah op het festival Eurosonic Noorderslag 'de verrassing'.

 

In 2012 bracht ze haar eerste solo EP ‘Deigh & Nite’ uit en in 2014 bracht ze haar single ‘Psychedelic Love’ t waarmee zij een nominatie voor een Radio 6 Award in de wacht sleepte. Deze single bracht zij in 2015 ten gehore bij De Wereld Draait Door, waar zij een graag geziene gast is.

 

Waarom les van Sarah-Jane?

Sarah haar focus ligt op het creëren van echte performers. Ze is gespecialiseerd in het overwinnen van angst op het podium en delivery op het podium. Tijdens de lessen van Sarah leer je:

 

- Storytelling

- Songwriting

- Performance

- Faalangst

- Overtuiging

- Stage owning (gebruik maken van je ‘speelvlak’)

- Comfort

- Tekstbeleving

 

Wil jij zangles of songwritingles van Sarah? Sarah geeft les in Almere op woensdag en donderdag. Meld je HIER aan voor een gratis proefles!

 

 

 

SONGWRITING DOCENT ALON DREESDE

 

Alon Dreesde (1993) is een warmhartige multi-instrumentele songwriter, muzikant en producer uit Amsterdam. Toegelaten op het conservatorium in Rotterdam als songwriter krijgt hij gerichte steun om zijn muzikaliteit verder te ontwikkelen. Doen wat hij zelf mooi vind, zonder zich te laten leiden door richtlijnen.

 

In 2015 komt Alon in aanraking met de dance wereld. Hij krijgt de kans om in volle stadions te spelen met de wereldhit ‘Reality’ geschreven door Janieck, uitgevoerd door Lost Frequencies. Hierdoor zijn vele samenwerkingen ontstaan.

 

Nu schrijft Alon voor artiesten als Lucas & Steve, Deepend, Janieck en Sophie Francis en released hij zijn geschreven nummers op Spinnin’ records en Armada.

 

In zijn werk streeft Alon naar catchy pop liedjes. Een melodie die je kan onthouden en de hele dag in je hoofd blijft zitten is voor hem heel belangrijk in een liedje. Daarnaast komt gevoel en overtuiging kijken.

 

Als een tekst niet heel sterk is maar de schrijver het wel overbrengt in zijn of haar melodie en performance , dan is het voor mij geslaagd’. Een hit heb je als je zelf tevreden bent met je liedje.

 

Bij Alon leer je hoe jij ook een hit kunt scoren!

 

Wil jij ook songwritingles van Alon?

Alon geeft les op maandag en dinsdag in Almere.

Meld je HIER aan voor een gratis proefles!

 

 

ZANGCOACH &

SONGWRITING DOCENT YOUANDI

 

Youandi Albertzoon is een kunstzinnige artieste van gemixte afkomst geboren in Amsterdam. Tijdens haar jeugd groeide ze op met zowel vaders classic rock en funk invloeden als de engelstalige R&B en Nederlandse hiphop die ze buitenshuis met haar vriendinnen beluisterde.

 

Op erg jonge leeftijd had Youandi haar liefde voor zang al gevonden en begon ze al vroeg met het trainen van haar stem door het nazingen van Mariah Carrey liedjes, ze bleef door zingen tot ze de noten haalde.

 

In 2010 vond Youandi’s eerste ontmoeting met de studio mic plaats, dit was in een thuisstudio in Amsterdam zuid-oost. Daarna volgden er meer bezoeken in verscheidene studio’s en begon ze samen te werken met verschillende producers.

 

Na enkele jaren besefte Youandi dat ze carrière wilde maken als vocaliste/schrijver en begon ze in 2016 een voltijd studie aan de Herman Brood Academie, waar ze de ruimte kreeg om haar eigen style te ontwikkelen en dat verliep met succes.

 

Met haar impressionistische schrijfstyle begon ze met het inkleuren van easy-listening beats met future r&b en soul invloeden. In januari 2018 kwam haar debut single WY uit (geproduceerd door Yung Chale) die positief werd opgevangen door toonaangevende media zoals Ballinnn en Id-magazine. Youandi werkte voor haar debut single aan een EP en dat belooft veel goeds.

 

Youandi leert je om je te onderscheiden en haalt het beste uit jou als vocalist en songwriter.

Ze geeft les op vrijdag en zaterdag in Almere.

Wil jij ook les van Youandi?

 

Meld je dan HIER aan voor een gratis proefles!

 

 

ZANGCOACH &

SONGWRITING DOCENT ROMY

Wie is Romy? Romy is de oprichtster van Muziekkunde. Haar visie is om Muziekkunde tot een muziekschool te maken in Almere en Amsterdam waarbij iedereen zich kan ontwikkelen tot het hoogste niveau.

'Waar een wil is, is een weg. Als je echt iets wilt bereiken met muziek zul je hard moeten werken, maar het allerbelangrijkste is dat je er plezier aan beleeft!'

 

Romy is zelf ook singer/songwriter en performing artist onder de naam Romy Dya. Ze schrijft niet alleen voor haarzelf maar ook voor zowel binnen -en buitenlandse artiesten en timmert momenteel hard aan de weg. Artiesten waarmee Romy samen heeft gewerkt zijn o.a.: Martin Garrix, David Guetta, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes, Wu-Tang Clan, Busta Rhymes etc. Romy is gespecialiseerd in de stijlen Jazz, Soul, R&B en Pop. Haar unique selling point is haar jarenlange ervaring in de studio. Ze weet als geen ander hoe je je stem op verschillende manieren kan gebruiken en hoe je je stem kan ontwikkelen. Daarnaast heeft ze als performing artist veel ervaring opgedaan en opgetreden op grote festivals en podia.

 

'Op het podium heb je een alter ego en kun je iemand anders zijn. Je bent als het ware aan het acteren. Dit hielp mij vroeger om minder onzeker te zijn en zelfvertrouwen op te bouwen. Vandaar ook dat ik mezelf de naam Romy Dya erbij had gegeven.'

 

Bij Romy ben je aan het goede adres als je je vocale talenten

ten volle wilt ontwikkelen, maar ook als jij je eigen songs wilt leren schrijven!

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Sitemap

CONTACT

 

E-mail: info@muziekkunde.nl

 

Tel: (+31) 06 4108 30 16