Muziekles Almere

Muziekles in Almere van professionals

 

Maak kennis met Muziekkunde, een muziekschool in Almere. Voor muziekles in Almere ben je bij ons dus aan het goede adres!

Droom jij van een carrière in de muziekwereld? Zou je graag een superster worden en je brood verdienen met het maken van muziek? Dan is het volgen van muziekles in Almere de eerste stap! Maak kennis met Muziekkunde, een muziekschool die gevestigd is in Almere. Voor muziekles in Almere ben je bij ons dus aan het goede adres! Muziekkunde is een initiatief van singer-songwriter Romy Dya, die graag een muziekschool wou beginnen om aanstormend talent een uitweg te bieden voor hun muzikale expressie. Romy heeft in het verleden samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals Martin Garrix, Maan, Roxeanne Hazes, de Wu-Tang Clan en Busta Rhymes. Ze weet als geen ander hoe het is om in de studio te staan en wil die ervaring door middel van muziekles in Almere graag delen. Muziekkunde biedt muziekles in Almere aan voor het leren zingen, songwriten en bespelen van een keyboard of gitaar. Interesse? Informeer dan eens verder door even contact op te nemen!

 

Van welke docenten krijg jij muziekles in Almere?

Bij Muziekkunde geven verschillende docenten muziekles in Almere, die allemaal hun eigen specialismes hebben. Ze hebben allemaal een achtergrond in de muziekwereld en beschikken daarom over zowel theoretische kennis als praktijkervaring. Zo blinkt Sarah-Jane, een van onze songwriting docentes, uit op het gebied van stage presence en performance (waarmee ze onder meer de Amsterdamse Popprijs en de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent won). Zij haalt de artiest in jouw naar boven. Alon Dreesde is ook een songwriter docent en is multi-instrumentaal. Met een achtergrond in de dance werel weet hij alles van pakkende melodietjes. Youandi is een van onze zangcoaches die haar eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Bij muziekles in Almere van haar kun je leren wie jij nu echt als artiest bent.

 

Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool die muziekles in Almere aanbied. Wij helpen muzikale talenten graag met het ontwikkelen van hun talenten. Omdat we van mening zijn dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn, ongeacht het milieu waar een persoon uitkom, werken we samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds steunt gezinnen die geen geld hebben om hun kind op muziekles in Almere te sturen met een financiële bijdrae. Muziekkunde sponsort het fonds en helpt zo kinderen in Almere en omgeving hun muzikale droom te verwezenlijken.

 

Ja, ik wil me inschrijven voor muziekles in Almere!

Zou je graag muziekles in Almere krijgen? Meld je dan aan bij Muziekkunde! Om je aan te melden of voor meer informatie kun je even bellen naar 06 – 4108 30 16 of een e-mail sturen. Je inschrijven via het formulier is ook mogelijk.

 

Diensten

 

 

Docenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi

 

Lees meer over onze docenten

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.

 

Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT

 

E-mail: info@muziekkunde.nl

 

Tel: (+31) 06 18 39 19 34