Muziekles Almere

Muziekles in Almere van professionals


Maak kennis met Muziekkunde, een muziekschool in Almere. Voor muziekles in Almere ben je bij ons dus aan het goede adres!

Muziekles Almere

Droom jij van een carrière in de muziekwereld en kan je muziekles in Almere daar goed bij gebruiken? Zou je graag een willen superster worden en je brood willen verdienen met het maken van muziek? Dan is het volgen van muziekles in Almere de eerste stap! Maak kennis met Muziekkunde, een muziekschool die gevestigd is in Almere. Voor muziekles in Almere ben je bij ons dus aan het goede adres! Muziekkunde is een initiatief van singer-songwriter Romy Dya, die graag een muziekschool wilde beginnen om aanstormend talent een uitweg te bieden voor hun muzikale expressie. Romy Dya heeft in het verleden samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals Martin Garrix, Maan, Roxeanne Hazes, de Wu-Tang Clan en Busta Rhymes. Ze weet als geen ander hoe het is om in de studio te staan en wil die ervaring door middel van muziekles in Almere graag delen. Muziekkunde biedt muziekles in Almere aan voor het leren zingen, voor leren songwriten en het bespelen van een keyboard of gitaar. Heb je interesse in muziekles in Almere of wil je meer weten? Informeer dan eens verder door even contactpagina op te nemen!


Van welke docenten krijg jij muziekles in Almere?

Muziekkunde geven verschillende docenten muziekles in Almere, die allemaal hun eigen specialismes hebben. Ze hebben allemaal een achtergrond in de muziekwereld en beschikken daarom over zowel theoretische kennis als praktijkervarin, waardoor ze goede muzieklessen kunnen geven in Almere. Zo blinkt Sarah-Jane, een van onze songwriting docentes, uit op het gebied van stage presence en performance (waarmee ze onder meer de Amsterdamse Popprijs en de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent won). Zij haalt de artiest in jouw naar boven tijdens de muziekles in Almere. Alon Dreesde is ook een songwriter docent bij en is multi-instrumentaal. Met een achtergrond in de dance wereld weet hij alles van pakkende melodietjes. Youandi is een van onze zangcoaches die haar eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Chy-Kyria heeft 23 jaar ervaring en weet als geen ander hoe je een boodschap overbrengt met een lied.  Tijdens muziekles in Almere van haar kun je leren wie jij nu echt als artiest bent en hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen. Dankzij de muzieklessen van deze docenten in Almere kun jij je ontwikkelen tot een artiest in de breedste zin van het woord.


Bij Muziekkunde kun je terecht voor de volgende muzieklessen in Almere:

  • Songwritingles
  • Zangles
  • Keyboardles
  • Gitaarles


Over muziekschool Muziekkunde uit Almere

Muziekkunde is een muziekschool die muziekles in Almere aanbiedt. Op deze muziekschool uit Almere kun je jezelf zijn en kun je je talent optimaal ontplooien. We zoeken naar jouw authenticiteit en halen het best uit jou. Docenten die zowel kennis hebben van de theorie als van de praktijk helpen de muzikale talenten tijdens de muziekles in Almere graag met het ontwikkelen van hun talenten. Het is van belang dat de docenten daadwerkelijk in de muziekindustrie werken, zodat de feeling die de docenten hebben met de muziek van nu en de muziekindustrie, gewaarborgd wordt. Omdat onze muzieklessen in Almere alleen gegeven door docenten die ervaring hebben met de praktijk en de theorie, weten wij precies hoe je kunt ontwikkelen tot een artiest in de breedste zin van het woord.


Omdat we van mening zijn dat een muziekles in Almere voor iedereen mogelijk moet zijn, ongeacht het milieu waar een persoon uit komt, werken we samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds steunt gezinnen die geen geld hebben om hun kind op muziekles in Almere te sturen met een financiële bijdrage. Muziekkunde sponsort het fonds en helpt zo kinderen in Almere en omgeving hun muzikale droom te verwezenlijken. Dankzij de sponsoring van muziekschool Muziekkunde uit Almere kunnen deze mensen het hele jaar door muziekles volgen.


Ja, ik wil me inschrijven voor muziekles in Almere!

Klinken de muzieklessen die muziekschool Muziekkunde in Almere je aanbiedt als muziek in de oren en zou je graag muziekles in Almere krijgen? Meld je dan aan bij Muziekkunde door het contactformulier op de contactpagina in te vullen! Je kunt je eventueel ook aanmelden door telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 06-18391934 of te mailen naar info@muziekkunde.nl. Ook wanneer je eerst nog wat informatie wilt vergaren over het volgen van een muziekles in Almere bij muziekschool Muziekkunde mag je gerust contact met ons opnemen! We beantwoorden je vragen graag en vertellen je met alle plezier meer over de muzieklessen die je bij ons in Almere kunt volgen.

DienstenDocenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi
  • Chy-Kyria


Lees meer over onze docenten


Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.


Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel of WhatsApp: (+31) 06 41083016