Muziekschool Almere

Muziekschool in Almere

 

Maak kennis met Muziekkunde, de muziekschool in Almere van singer-songwriter Romy Dya.

Wij geven zangles, les in songwriting en het bespelen van een keyboard of gitaar.

Is muziek jouw passie en zou je graag je muzikale talenten verder ontwikkelen? Ben je daarom op zoek naar een muziekschool in Almere of omgeving? Maak dan kennis met Muziekkunde, de muziekschool in Almere van singer-songwriter Romy Dya. Romy is gespecialiseerd in jazz, soul, R&B en popmuziek en heeft in het verleden met bekende artiesten als Martin Garrix, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan samengewerkt. Bij onze muziekschool in Almere kun je songwriting les en zangles krijgen, maar kun je ook leren om instrumenten als een keyboard of een gitaar te bespelen. Wil jij je zangtechnieken verbeteren, de basis van het piano/keyboard of het gitaar spelen leren of je eigen muziek leren schrijven? Schrijf je dan in bij onze muziekschool in Almere! Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Van welke docenten krijg je les op onze muziekschool in Almere?

Bij onze muziekschool in Almere kun je les krijgen van verschillende docenten, die allemaal muziek ademen en veel ervaring in de muziekwereld hebben. Zo kun je les krijgen van Sarah-Jane, songwriting docente. Zij kan jou als geen ander leren hoe je als echte performer op het podium kunt staan. Haar prachtige stem samen met haar stage presence leverde haar onder meer de Amsterdamse Popprijs en de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent op. Onze tweede songwriting docent is Alon Dreesde, een multi-instrumentele songwriter uit Amsterdam. Alon schrijft voor diverse artiesten in de dance wereld catchy pop nummers. Verder kun je nog les krijgen van zangcoach en songwriting docente Youandi. Zij heeft een hele eigen stijl als het op songwriting aankomt, met beats die lekker wegluisteren gecombineerd met future R&B en soul invloeden.

 

Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool in Almere die is opgericht door Romy Dya. Wij hebben docenten in dienst die kennis hebben over de theorie en ervaring hebben in de praktijk. Door middel van onze muzieklessen willen wij opkomende muzikale talenten de mogelijkheid bieden hun muzikale expressie kwijt te kunnen. Romy wil haar jarenlange ervaring in de studio gebruiken om mensen te helpen met de ontwikkeling van hun stem tot het hoogst haalbare niveau. Omdat onze muziekschool in Almere dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk wil maken, werken wij samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds voorziet kinderen van financiële ondersteuning in de gevallen dat hun ouders de muziekles niet kunnen veroorloven. Muziekkunde sponsort het Jeugdcultuurfonds, zodat ook kinderen uit gezinnen die het financieel niet even breed hebben muziekles kunnen krijgen.

 

Meer weten? Neem contact op!

Wil je graag meer weten over onze muziekschool in Almere, of wil je je inschrijven? Bel dan naar 06 – 4108 30 16 of stuur ons een e-mail! Je kunt je ook direct inschrijven via onze website door het formulier in te vullen.

 

Diensten

 

 

Docenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi

 

Lees meer over onze docenten

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.

 

Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT

 

E-mail: info@muziekkunde.nl

 

Tel: (+31) 06 18 39 19 34