Muziekschool Almere

Muziekschool in Almere


Maak kennis met Muziekkunde, de muziekschool in Almere van singer-songwriter Romy Dya.

Wij geven zangles, les in songwriting en het bespelen van een keyboard of gitaar.

Muziekschool Almere

Is muziek jouw passie en zou je graag je muzikale talenten verder ontwikkelen? Ben je daarom op zoek naar een muziekschool in Almere of omgeving? Zoek dan niet verder want Muziekkunde is de muziekschool in Almere. Deze muziekschool is de muziekschool van singer-songwriter Romy Dya. Romy is gespecialiseerd in jazz, soul, R&B en popmuziek en heeft in het verleden met bekende artiesten als Martin Garrix, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan samengewerkt. Bij onze muziekschool in Almere kun je songwriting les en zangles krijgen, maar kun je ook leren om instrumenten als een keyboard of een gitaar te bespelen. Wil jij je zangtechnieken verbeteren, de basis van het piano/keyboard of het gitaar spelen leren of je eigen muziek leren schrijven? Schrijf je dan in bij onze muziekschool in Almere! Neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen je graag over wat onze muziekschool in Almere voor je kan betekenen!


Van welke docenten krijg je les op onze muziekschool in Almere?

Bij onze muziekschool in Almere kun je les krijgen van verschillende docenten, die allemaal muziek ademen en veel ervaring in de muziekwereld hebben. Zo kun je les krijgen van Sarah-Jane, zij is songwriting docente. Zij kan jou als geen ander leren hoe je als een echte performer op het podium kunt staan. Haar prachtige stem samen met haar stage presence leverden haar onder meer de Amsterdamse Popprijs en de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent op. Onze tweede songwriting docent is Alon Dreesde, hij is een multi-instrumentele songwriter uit Amsterdam. Alon schrijft voor diverse artiesten in de dance wereld catchy pop nummers. Verder kun je nog les krijgen van zangcoach en songwriting docente Youandi. Zij heeft een hele eigen stijl als het op songwriting aankomt, met beats die lekker wegluisteren gecombineerd met future R&B en soul invloeden. Chy-Kyria heeft 23 jaar ervaring en weet als geen ander hoe je een boodschap overbrengt met een lied.


Over Muziekkunde uit Almere

We vertellen je graag meer over onze muziekschool in Almere. Muziekkunde is een muziekschool in Almere die is opgericht door Romy Dya. Passie is de grootste drijfveer van onze muziekschool uit Almere. Wij hebben docenten in dienst die kennis hebben over de theorie en ervaring hebben in de praktijk. Door middel van onze muzieklessen willen wij opkomende muzikale talenten de mogelijkheid bieden hun muzikale expressie kwijt te kunnen. Romy wil haar jarenlange ervaring in de studio gebruiken om mensen te helpen met de ontwikkeling van hun stem tot het hoogst haalbare niveau. Naast muzieklessen, geven de docenten van deze muziekschool in Almere ook workshops, masterclasses en teambuilding workshops op locatie.


In de omgeving van Almere is armoede een reëel probleem, want daar leven meer dan 7000 kinderen onder de armoedegrens. Omdat onze muziekschool in Almere muziekles voor zoveel mogelijk mensen mogelijk wil maken, werken wij samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds voorziet kinderen van financiële ondersteuning in de gevallen dat hun ouders de muziekles niet kunnen veroorloven. Muziekkunde sponsort het Jeugdcultuurfonds, zodat ook kinderen uit gezinnen die het financieel niet even breed hebben muziekles het hele jaar lang muziekles kunnen krijgen.


De missie en visie van de muziekschool uit Almere

De visie van de muziekschool in Almere is om jong en oud muziekonderwijs op hoog niveau aan te bieden in Almere en omstreken. Het levensdoel van onze muziekdocenten is dan ook als volgt: het uitdragen van muziek in de breedste zin van het woord. Wanneer je muziek maakt komt een stofje vrij, het stofje endorfine. Deze stof wordt ook wel het gelukshormoon genoemd en zorgt er voor dat je je gelukkig voelt! Wij van de muziekschool uit Almere zien natuurlijk graag vooruitgang bij onze leerlingen, maar het is wel belangrijk dat ze plezier hebben tijdens de muzieklessen die wij geven op onze muziekschool in Almere. Doordat de docenten die lesgeven op de muziekschool in Almere ook actief zijn in de muziekindustrie, kunnen de docenten de passie en kennis delen met de leerlingen van de muziekschool in Almere.


Wil je meer weten over de muziekschool uit Almere? Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden over onze muziekschool in Almere? Wil je graag meer weten over deze muziekschool, of wil je je inschrijven? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Muziekkunde door te bellen naar 06-18391934 of stuur ons een e-mail naar info@muziekkunde.nl! Je kunt je ook direct inschrijven via onze website door het formulier in te vullen dat je op de contactpagina kunt vinden.


DienstenDocenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi
  • Chy-Kyria


Lees meer over onze docenten


Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.


Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel of WhatsApp: (+31) 06 41083016