Muziekschool Amsterdam

Muziekschool nabij Amsterdam


Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam (gevestigd in Almere) die is opgericht door singer-songwriter Romy Dya.

Stroomt er muziek door jouw bloed? Ben jij een muzikant in hart en nieren? Wil jij jezelf als muzikant verder ontwikkelen? En zou je daarom graag les krijgen van een professionele muziekschool in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij Muziekkunde aan het juiste adres! Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam (gevestigd in Almere), die is opgericht door singer-songwriter Romy Dya. Romy is hard op weg om haar muzikale carrière verder te laten groeien en heeft al samengewerkt met internationale artiesten als Martin Garrix, de Wu-Tang Clan en Busta Rhymes, alsmede met Nederlandse artiesten als Maan, Sharon Doorson en Roxeanne Hazes. Als muziekschool nabij Amsterdam kunnen wij jou les geven in het schrijven van liedjes en het zingen, maar wij leren jou ook graag het bespelen van een keyboard of een gitaar. Heb jij interesse om les te krijgen van een muziekschool nabij Amsterdam? Wil je graag meer weten en wil je daarom graag meer informatie over de mogelijkheden bij muziekschool Muziekkunde? Neem dan eens contact met ons op!


De docenten van onze muziekschool nabij Amsterdam

Als muziekschool nabij Amsterdam, heeft Muziekkunde diverse docenten in dienst, allen met ruimschootse praktijkervaring en in het bezig van de benodigde theoretische kennis. Wil je leren hoe je een echte performer moet zijn? Volg dan de lessen van Sarah-Jane, een van onze songwriting docentes. Ze beschikt over een enorme hoeveelheid stage presence en heeft een zeer mooie stem. Met de combinatie van haar stage presence en haar stem, won ze recent nog de Amsterdamse Popprijs, net als de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Onze andere songwriting docent heet Alon Dreesde. Hij kan meerdere instrumenten bespelen en is vooral actief in de dance wereld. Als geen ander weet Alon Dreesde hoe hij pakkende melodietjes moet verzinnen. Ook werkt onze muziekschool nabij Amsterdam samen met Youandi, die een compleet eigen stijl heeft bij het schrijven van nummers. Zo maakt ze gebruik van beats die makkelijk in het gehoor liggen en combineert zij deze met future R&B en soul invloeden. Chy-Kyria heeft 23 jaar ervaring en weet als geen ander hoe je een boodschap overbrengt met een lied.  Kortom: onze ervaren en inspirerende docenten staan voor jou klaar om jou muziekles te geven!


Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Almere en de muziekschool Muziekkunde is opgericht door Romy Dya. Zij weet als geen ander hoe het is om in de studio te staan, hoe je op diverse manieren je stem kunt gebruiken en hoe je je stem verder kunt ontwikkelen. Die ervaring en kennis wil ze graag delen om mensen te helpen met de optimale ontwikkeling van hun stem. Romy Dya is gespecialiseerd in jazz, soul, R&B en pop. Wij zijn een muziekschool nabij Amsterdam met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Graag zouden we dan ook iedereen de mogelijkheid aanbieden om muziekles te kunnen volgen. Om ons steentje bij te dragen, werken we samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan gezinnen die geen geld hebben om hun kinderen naar muziekles te kunnen sturen. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk voor kinderen, waarvan de ouders zelf geen geld hebben voor muziekles, om toch naar muziekschool Muziekkunde te komen. Door middel van sponsoring willen wij die kinderen dan ook de mogelijkheid bieden om toch muziekles te kunnen volgen en de kans geven om bij Muziekkunde les te komen nemen. Voor deze kinderen geldt dat muziekschool Muziekkunde nabij Amsterdam een gedeelte sponsort, zodat deze kinderen het gehele jaar les kunnen krijgen.Verder informeren? Neem dan contact op!

Lijkt onze muziekschool nabij Amsterdam jou wel wat? En wil je graag meer informatie over de mogelijkheden bij muziekschool Muziekkunde? Voor meer informatie over onze muziekschool nabij Amsterdam of het inschrijven kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 4108 30 16. Mailen? Stuur dan een mailtje naar info@muziekkunde.nl. Daarnaast is het ook mogelijk je gelijk in te schrijven door middel van het formulier op onze website.


DienstenDocenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi
  • Chy-Kyria


Lees meer over onze docenten


Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.


Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel of WhatsApp: (+31) 06 41083016