Muziekschool Amsterdam

Muziekschool nabij Amsterdam

 

Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam (gevestigd in Almere) die is opgericht door singer-songwriter Romy Dya.

Stroomt muziek door jouw bloed? Ben jij een muzikant in hart en nieren? Zou je daarom graag les krijgen van een muziekschool in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij Muziekkunde aan het juiste adres! Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam (gevestigd in Almere) die is opgericht door singer-songwriter Romy Dya. Romy is hard op weg om haar muzikale carrière verder te laten groeien en heeft al samengewerkt met internationale artiesten als Martin Garrix, de Wu-Tang Clan en Busta Rhymes, alsmede Nederlandse artiesten als Maan, Sharon Doorson en Roxeanne Hazes. Als muziekschool nabij Amsterdam kunnen wij jou les geven in het schrijven van liedjes en het zingen, maar ook in het bespelen van een keyboard of gitaar. Heb jij hier interesse in en wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op!

 

De docenten van onze muziekschool nabij Amsterdam

Als muziekschool nabij Amsterdam heeft Muziekkunde diverse docenten in dienst, allen met ruimschootse praktijkervaring en in bezit van de benodigde theoretische kennis. Wil je leren hoe je een echte performer moet zijn? Volg dan de lessen van Sarah-Jane, een van onze songwriting docentes. Ze beschikt over een enorme hoeveelheid stage presence en heeft een mooie stem. Met die combinatie won ze recent nog de Amsterdamse Popprijs, net als de titel NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Onze andere songwriting docent heet Alon Dreesde. Hij kan meerdere instrumenten bespelen en is vooral actief in de dance wereld. Als geen ander weet hij hoe je pakkende melodietjes kunt verzinnen. Ook werkt onze muziekschool vlakbij Amsterdam samen met Youandi, die een compleet eigen stijl heeft bij het schrijven van nummers. Zo maakt ze gebruik van beats die makkelijk in het gehoor liggen, samen met future R&B en soul invloeden.

 

Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool nabij Amsterdam, namelijk in Almere. De muziekschool is opgericht door Romy Dya. Zij weet hoe het is om in de studio te staan, hoe je op diverse manieren je stem kunt gebruiken en hoe je deze kan ontwikkelen. Die ervaring en kennis wil ze graag delen om mensen te helpen met een optimale ontwikkeling van hun stem. Romy is gespecialiseerd in jazz, soul, R&B en pop. Wij zijn een muziekschool nabij Amsterdam met maatschappelijke betrokkenheid. Graag zouden we iedereen de mogelijkheid aanbieden om muziekles te kunnen volgen. Om ons steentje bij te dragen werken we samen met het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan gezinnen die geen geld hebben om hun kinderen naar muziekles te kunnen sturen. Door middel van sponsoring willen bij die kinderen de mogelijkheid toch bieden.

 

Verder informeren? Neem dan contact op!

Voor meer informatie over onze muziekschool nabij Amsterdam of het inschrijven kun je contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via 06 – 4108 30 16, of per e-mail. Het is ook mogelijk je gelijk in te schrijven door middel van het formulier op onze website.

 

Diensten

 

 

Docenten

  • Sarah - Jane
  • Alon Dreesde
  • Youandi

 

Lees meer over onze docenten

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.

 

Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT

 

E-mail: info@muziekkunde.nl

 

Tel: (+31) 06 18 39 19 34