Teambuilding

TEAMBUILDING


Zingen is emotie en dicht bij jezelf zijn. Soms kan je door een liedje beter je emotie uiten dan door te spreken. Het verbetert de communicatie, je leert elkaar beter kennen en er ontstaat een ontspannen en gezellige sfeer. Samen zingen of samen een lied schrijven bevordert de sociale band en daardoor ontstaan er vaak nieuwe vriendschappen. Leuk als bedrijfsuitje, maar ook leuk voor een vrijgezellenfeestje, jubileum of een afscheidsfeestje. Muziekkunde kan bij jou op locatie komen!

AANBOD WORKSHOPS

SAMEN ZINGEN EN SCHRIJVEN

Zing samen jullie eigen geschreven lied.


Stap uit jullie comfortzone en daag elkaar uit! Samen schrijven we een songtekst op al een bestaand nummer, Engelstalig of Nederlandstalig. Leuk voor een dagje teambuilding als bedrijfsuitje, maar ook leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag, jubileum of een afscheidsfeestje. Als jullie al een idee hebben op welk bestaand nummer we kunnen schrijven kan je dit vooraf doorgeven zodat het nummer door de toetsenist/gitarist kan worden ingestudeerd. Hebben jullie nog geen inspiratie voor een nummer, dan hebben wij repertoire liggen waar jullie op kunnen schrijven. Aan het eind van de workshop maken we een leuk, laagdrempelig filmpje als aandenken.

Tevens is er een mogelijkheid om het nummer door een professioneel zanger/zangeres te laten inzingen.


Aantal deelnemers:

Minimaal 8 tot 25 personen (een groter aantal is in overleg ook mogelijk, maar dan zal er ook een tweede muziekdocent bij aanwezig zijn)


Duur:

2 uur met een kleine pauze (langer is ook mogelijk in overleg)


Prijs:

€19,95 p.p. (indicatief)

Met eten is het €29,95 p.p.SAMEN ZINGEN

Leer samen meerstemmig te zingen.


Samen zingen verbindt en creëert een onderlinge band. Het is goed voor je hart, je longen en je humeur en daarom ook goed voor de teamspirit! Tijdens de workshop samen zingen zullen we eerst even opwarmen en daarna studeren we een lied in meerstemmige partijen samen met toetsenist of gitarist. Ook als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, gaan wij jou leren hoe je dit onder de knie kunt krijgen. Heb je een dijk van een stem, of zing je als een kraai? Dat maakt niet uit, als je maar plezier beleeft! Aan het einde van de workshop maken we een leuk, laagdrempelig filmpje als aandenken.


Aantal deelnemers:

Minimaal 8 tot circa 200 personen


Duur:

1 uur (2 uur ook mogelijk in overleg)


Prijs:

€15 p.p. (indicatief)


MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel: (+31) 06 18 39 19 34