Zangles Amsterdam

Zangles nabij Amsterdam volgen bij Muziekkunde


Maak kennis met Muziekkunde, een in Almere gevestigde muziekschool opgericht door Romy Dya. Bij muziekkunde krijg je zangles nabij Amsterdam van docenten met een achtergrond in de muziekwereld.

Hou jij van zingen? Ben jij muziekkant in hart en nieren? Voel jij de noodzaak om elke dag te zingen? En zou je graag je stem verder willen laten ontwikkelen door middel van zangles in Amsterdam of in de omgeving hiervan? Maak dan vandaag nog kennis met Muziekkunde, een in Almere gevestigde muziekschool. Bij Muziekkunde krijg je zangles nabij Amsterdam van ervaren en inspirerende docenten, die allen een noemenswaardige achtergrond hebben in de muziekwereld. De muziekschool nabij Amsterdam is opgericht door Romy Dya, een singer-songwriter die hard aan een succesvolle carrière in de muziek aan het bouwen is. Ze heeft al mogen samenwerken met zowel nationale als internationale gerenommeerde artiesten, zoals Martin Garrix, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Met haar ervaring in de studio en op het podium, wil ze iedereen met een liefde en passie voor muziek een platform voor hun muzikale expresse geven. Ben jij geïnteresseerd in het krijgen van zangles nabij Amsterdam? Wil jij graag meer weten of de mogelijkheden bij muziekschool Muziekkunde? Neem dan eens contact met ons op om je verder te informeren!


Wat leer je met zangles nabij Amsterdam?

Wil jij je stem graag veder ontwikkelen? En ben je benieuwd wat een zangles bij muziekschool Muziekkunde inhoudt? De gemiddelde zangles nabij Amsterdam bij muziekschool Muziekkunde bestaat uit wat opwarmingsoefeningen en het drie maal zingen van een liedje. We beginnen met het opwarmen van je stem. Als je stem goed is opgewarmd, dan zing je vervolgens een liedje zonder dat wij je al aanwijzingen hebben gegeven. Op basis van je eerste optreden krijg je feedback van ons over de dingen als je houding en je ademhalingstechniek. Wanneer je de eerste feedback hebt ontvangen, dan kun je deze feedback toepassingen in je tweede optreden. Vervolgens zing jij het liedje voor de tweede keer en ook daar krijg je weer feedback op, zodat je tijdens je derde optreden het liedje op de zo best mogelijke wijze kunt zingen. Bij de feedback die wij je geven, wordt onder meer gelet op:

 • Houding;
 • Persoonlijke vocale ontwikkeling;
 • Ademhalingstechniek;
 • Articulatie;
 • Intonatie;
 • Tekstbeleving;
 • Expressie & performance;
 • Ritme & improvisatie;
 • Meerstemmig zingen.


Over Muziekkunde

Wanneer je op zoek bent naar zangles nabij Amsterdam van een professionele en ervaren docent, dan ben je bij muziekschool Muziekkunde aan het juiste adres. Maar daarnaast ben je bij ons ook op de goede plek voor les in songwriting of voor les in het bespelen van een keyboard of een gitaar. Onze docenten zijn erg getalenteerd en beschikken over ruimschootse theoretische kennis en praktijk ervaring. Onze songwriting docente Sarah-Jane kan de performer in jou naar boven halen en je alles vertellen over stage presence. Alon Dreesde is multi-instrumentaal en kan vanuit zijn ervaring met de dance wereld je alles leren over het schrijven van pakkende melodieën. Youandi verzorgt onder meer zangles nabij Amsterdam en is een zangeres die haar eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. En tot slot kan Romy Dya vanuit haar ervaring je helpen met het optimaal ontwikkelen van je stem. Kortom: bij muziekschool Muziekkunde staan ervaren, inspirerende en persoonlijk betrokken docenten voor je klaar om jou zangles nabij Amsterdam te geven. Krijg je al zin om te beginnen met zangles bij muziekschool Muziekkunde?


Ja, ik wil me inschrijven voor zangles nabij Amsterdam!

Ben jij een zanger of zangeres in hart en nieren? En wil je graag je stem verder ontwikkelen? Wil jij je inschrijven voor zangles nabij Amsterdam bij muziekschool Muziekkunde? Of heb je nog vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over onze muziekschool nabij Amsterdam. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 4108 30 16 of door een mailtje te sturen naar info@muziekkunde.nl. Wil jij je direct inschrijven voor zangles nabij Amsterdam? Je kunt je direct online inschrijven via het formulier op onze website. Zien wij jou snel in onze muziekschool voor zangles nabij Amsterdam?


DienstenDocenten

 • Sarah - Jane
 • Alon Dreesde
 • Youandi
 • Chy-Kyria


Lees meer over onze docenten


Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.


Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel of WhatsApp: (+31) 06 41083016