Zangles Almere

Zangles in Almere van professionals

 

Ontwikkel jouw stem door je in te schrijven voor zangles in Almere bij Muziekkunde! Wij zijn een in Almere gevestigde muziekschool en opgericht door singer-songwriter Romy Dya.

Leef jij muziek? Word je wakker en ga je slapen met een liedje in je hoofd? Sta jij altijd te zingen onder de douche? Ontwikkel dan jouw stem door je in te schrijven voor zangles in Almere bij Muziekkunde! Wij zijn een in Almere gevestigde muziekschool en opgericht door singer-songwriter Romy Dya. Voor zangles in Almere ben je bij ons dus aan het juiste adres. Romy Dya is een opkomende artiest die hard aan de weg timmert om een succesvolle carrière in de muziekwereld te behalen. Die mentaliteit heeft haar geen windeieren gelegd, want ze heeft al mogen samenwerken met bekende artiesten als Martin Garrix, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Met zangles in Almere van Muziekkunde kun jij je muzikale expressie kwijt. Wij verzorgen prive en duo zangles in Almere en legen de nadruk op persoonlijke aandacht. Meer weten? Informeer dan eens verder door contact op te nemen!

 

Hoe ziet een zangles in Almere van Muziekkunde eruit?

Zangles in Almere begint over het algemeen met het opwarmen van je stem door middel van een aantal oefeningen. Vervolgens gaan we werken aan je stem door op een bepaald liedje te oefenen. Je krijgt feedback op belangrijke aspecten zoals je houding en je technieken, je uitspraak en je uitstraling. Tijdens de zangles in Almere krijg je direct de kans die feedback toe te passen, al krijg je natuurlijk ook opdrachten mee naar huis. Door zangles van een professionele zangcoach in Almere leer jij liedjes op de beste manier te zingen.

 

Tijdens de zangles in Almere wordt onder meer aandacht besteed aan de volgende punten:

 • Houding;
 • Persoonlijke vocale ontwikkeling;
 • Ademhalingstechniek;
 • Articulatie;
 • Intonatie;
 • Tekstbeleving;
 • Expressie & performance;
 • Ritme & improvisatie;
 • Meerstemmig zingen.

 

Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool waar je zangles in Almere kunt volgen, kunt leren liedjes schrijven of kunt leren om instrumenten als de piano/keyboard of gitaar te bespelen. Wij werken samen met verschillende docenten met allen hun eigen specialiteiten. Alle docenten hebben veel kennis en ervaring op zowel theoretisch gebied als in de prakijk. Sarah-Jane leert je over stage presence en het optreden als echte performer. Alon Dreesde is multi-instrumentaal en weet alles over het schrijven van catchy melodietjes. Youandi weet als geen ander hoe het is om je eigen muziekstijl te ontwikkelen. Tot slot kan oprichtster Romy Dya je tijdens de zangles in Almere precies vertellen hoe je jouw stem optimaal kunt ontwikkelen. Muziekkunde werkt samen met het Jeugdcultuurfonds om kinderen uit gezinnen die het net even wat minder breed hebben ook de mogelijkheid te bieden om zangles in Almere te kunnen volgen.

 

Ja, ik wil me inschrijven voor zangles in Almere!

Als je een vraag hebt over de zangles in Almere of je jezelf graag in zou willen schrijven kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 4108 30 16 of een e-mail te sturen. Je kunt je ook online inschrijven middels het formulier op onze website.

 

 

Diensten

 

 

Docenten

 • Sarah - Jane
 • Alon Dreesde
 • Youandi

 

Lees meer over onze docenten

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.

 

Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT

 

E-mail: info@muziekkunde.nl

 

Tel: (+31) 06 18 39 19 34