Zangles Almere

Zangles in Almere van professionals


Ontwikkel jouw stem door je in te schrijven voor zangles in Almere bij Muziekkunde! Wij zijn een in Almere gevestigde muziekschool en opgericht door singer-songwriter Romy Dya.

Zangles in Almere

Leef jij muziek en zou zangles in Almere echt wat voor jou zijn? Word je wakker en ga je slapen met een liedje in je hoofd? Sta jij altijd te zingen onder de douche? Ontwikkel dan jouw stem door je in te schrijven voor zangles in Almere bij Muziekkunde! Wij zijn een in Almere gevestigde muziekschool die in 2017 opgericht is door singer-songwriter Romy Dya. Voor zangles in Almere ben je bij ons dus aan het juiste adres. Romy Dya is een opkomende artiest die hard aan de weg timmert om een succesvolle carrière in de muziekwereld te behalen. Die mentaliteit heeft haar geen windeieren gelegd, want ze heeft al mogen samenwerken met allerlei bekende artiesten als Martin Garrix, Maan, Sharon Doorson, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Met zangles in Almere van Muziekkunde kun jij je muzikale expressie kwijt. Wij verzorgen prive en duo zangles in Almere en leggen de nadruk op persoonlijke aandacht. Meer weten? Informeer dan eens verder door contact op te nemen!


Hoe ziet een zangles in Almere van Muziekkunde er uit?

We vertellen je graag meer over hoe een zangles in Almere bij Muziekkunde er uit ziet. Zangles in Almere begint over het algemeen met het opwarmen van je stem door middel van een aantal oefeningen. Vervolgens gaan we tijdens de zangles in Almere werken aan je stem door op een bepaald liedje te oefenen. Je krijgt feedback op belangrijke aspecten zoals je houding en je technieken, je uitspraak en je uitstraling. Tijdens de zangles in Almere krijg je direct de kans die feedback toe te passen, al krijg je natuurlijk ook opdrachten mee naar huis zodat je thuis ook kan oefenen. Door zangles van een professionele zangcoach in Almere leer jij precies hoe je de liedjes op de beste manier kunt zingen.


Tijdens de zangles in Almere wordt onder meer aandacht besteed aan de volgende punten


 • Houding
 • Persoonlijke vocale ontwikkeling
 • Ademhalingstechniek
 • Articulatie
 • Intonatie
 • Tekstbeleving
 • Expressie en performance
 • Ritme en improvisatie
 • Meerstemmig zingenOver Muziekkunde voor zangles in Almere

Muziekkunde is een muziekschool waar je zangles in Almere kunt volgen, kunt leren liedjes schrijven of kunt leren om instrumenten als de piano/keyboard of gitaar te bespelen. De docenten van Muziekkunde zoeken samen met jou naar de authenticiteit en halen het beste uit jou. Wij werken samen met verschillende docenten met allen hun eigen specialiteiten, waardoor we als team over veel kennis beschikken. Alle docenten hebben veel kennis en ervaring op zowel theoretisch gebied als in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat alle docenten die zangles geven in Almere bij Muziekkunde, ook in de muziekindustrie werken. Zodoende weten wij zeker dat we over de kennis van docenten beschikken die feeling hebben met de muziekinstrustrie van nu. Zo Sarah-Jane leert je over stage presence en het optreden als een echte performer. Alon Dreesde is multi-instrumentaal en weet alles over het schrijven van catchy melodietjes, dus daar kan hij jou perfect mee helpen. Youandi weet als geen ander hoe het is om je eigen muziekstijl te ontwikkelen. Als je je eigen unieke muziekstijl wil ontwikkelen is hij de man die je hiermee helpen kan. Tot slot kan oprichtster Romy Dya je tijdens de zangles in Almere precies vertellen hoe je jouw stem optimaal kunt ontwikkelen.


Muziekschool Muziekkunde voor zangles in Almere werkt samen met het Jeugdcultuurfonds om kinderen uit gezinnen die het net even wat minder breed hebben ook de mogelijkheid te bieden om zangles in Almere te kunnen volgen. Muziekkunde sponsort een gedeelte zodat de kinderen van het Jeugdcultuurfonds het gehele jaar muziekles kunnen krijgen, zoals zangles in Almere.


Ja, ik wil me inschrijven voor zangles in Almere bij Muziekkunde

Ben je geïnteresseerd geraakt in zangles in Almere bij Muziekkunde en wil je je inschrijven voor zangles in Almere? Schrijf je dan in voor zangles in Almere door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Wil je eerst meer weten over wat we allemaal voor je kunnen betekenen voordat je je inschrijft? Dat kan natuurlijk! Als je een vraag hebt over de zangles in Almere of je jezelf graag in zou willen schrijven kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 06-18391934 of een e-mail te sturen naar info@muziekkunde.nl. We vertellen je graag meer over zangles in Almere.

DienstenDocenten

 • Sarah - Jane
 • Alon Dreesde
 • Youandi
 • Chy-Kyria


Lees meer over onze docenten


Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds biedt financiële ondersteuning wanneer dat nodig is om kinderen toegang te geven tot muziekles.


Lees meer over het Jeugdcultuurfonds

MUZIEKKUNDE

Muziek vanuit het hart ontwikkelt door kennis & passie door en voor muziek.

Copyright @ 2018 Muziekkunde.

All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Sitemap

CONTACT


E-mail: info@muziekkunde.nl


Tel of WhatsApp: (+31) 06 41083016